40 dagen challenge

Sufi Trail daagt je uit 40 keer 

 

Pelgrimeren in eigen land, nu we er toch zijn!

De drie bronnen tocht in Heiloo en Egmond-Binnen is een ideale pelgrimsroute om te herhalen. Je kunt een mini pelgrimage van een dag maken maar ook samen met ons, alleen of met vrienden de uitdaging aangaan om de 40 dagen van Heiloo en Egmond hebben ervaren.

Een rondje is nooit genoeg, maar 40 zal toch zeker een grote voldoening gaan geven.

Drink water uit de heilige bronnen waar genezende en bijzondere krachten aan toegekend worden. Steek een kaars aan voor een naaste die het nodig heeft in de genadekapel of ontdek iets nieuws wat zich herhaaldelijk voordoet op deze bijzondere route.

Onderweg zijn er naast de drie bronnen en drie kloosters ook twee labyrinten een voor de Willibrorduskerk en een op het Willibrordusterrein bij de “Oase van Rust”.

Er zijn paalcirkels (woodhenge) die je kunt vergelijken met Stonehenge. Dit zijn vaak oude krachtplekken waar rituelen plaatsvonden. De mysterieuze kattenberg heeft een soortgelijke achtergrond al zijn de beweringen van zijn oorsprong uiteenlopend. Ook zijn er meer dan drie kerken een is goed verscholen, we zijn benieuwd of je hem ontdekt.

Naast de fysieke uitdaging is er voor de spirituele en geestelijke groei meer dan genoeg voeding onderweg. Het is een hele uitdaging een keuze te maken uit de vele bijzondere bezienswaardigheden aan de route. Waar blijf je langer stilstaan? Welke plek geeft je een fijn gevoel? Waar ga je dieper op in? Wie ga je ontmoeten? Wat zal het je brengen? We horen het graag van je! De mooiste 40 pelgrimage verhalen worden gebundeld in een pelgrimsboek.

Na betalen van je donatie voor het startpakket kan de 40 dagen challenge beginnen! Het enige wat nog rest is wandelschoenen aantrekken..

%

100% voor De 40 Dagen Challenge

%

40 Dagen 100%

Embleem na 10 dagen pelgrimeren

Embleem na 20 dagen pelgrimeren

Embleem na 30 dagen pelgrimeren

Embleem na 40 dagen pelgrimeren