Agenda

Hou hier de agenda in de gaten voor de nieuwste events. Onder anderen de wandeling in Heiloo en de groepswandelingen in Turkije

Elke laatste zaterdag van de oneven maanden starten we om kwart over 10 vanaf station Heiloo, dit in samenwerking met stichting Schakels. De 21km van de Sufi Trail worden in een stevig tempo gewandeld. Er zijn genoeg rust mogelijkheden onderweg en er zal een pauze worden gehouden. De route voert ons langs de drie heilige putten.

Elke twee maanden bent u van harte welkom om deel te nemen aan de wandeling. Wij stellen het op prijs wanneer u zich aanmeldt via ons e-mailadres: sufitrail@gmail.com of stuur een bericht op via contact.

Groepswandeling
Groepswandeling


mei
24
zo
Lente Fair Heiloo @ Heiloo Willebrordus terein
mei 24 hele dag

Lente Fair Heiloo 24 mei 2020

Komt u ook zondag 24 mei naar de jaarlijkse Lente Fair op Landgoed Willibrordus te Heiloo? Een gezellige markt met bijna 100 kramen met o.a. handgemaakte kunststukjes, kleding, sieraden, edelstenen maar ook houten speelgoed, 2de hands boeken, miniatuurautootjes en gereedschap. Verder is er een groot aanbod aan planten, kruiden en tuinartikelen.

Aan de inwendige mens is zeker gedacht…. Er is een ruim aanbod aan tosti’s, snacks, gerookte vis, fruit, broodjes beenham, koffie, thee en heerlijke sapjes. Ook voor de kinderen is het feest om de Fair te bezoeken. Zo staat er een draaimolen, een kop van Jut en zijn er tal van andere leuke activiteiten.

Tevens is de Cultuurkoepel te bezoeken. Graag zien wij u op zondag 24 mei!Adres: Kennemerstraatweg 464 1851 NG HEILOO
Parkeergelegenheid: Tegenover de brandweerkazerne, Rosendaal 2a te Heiloo​

jun
3
wo
Sufi Trail Wandel-karavaan @ Istanbul - Konya
jun 3 – jul 14 hele dag

De Sufi Trail wandel-karavaan

De Sufi Trail wandel-karavaan 3 juni – 14 juli 2020

Een unieke mogelijkheid om mee te wandelen met de makers van de Sufi Trail. Het biedt de de voordelen en veiligheid van een groep en de vrijheid van een individuele reis. We starten in Istanbul en wandelen over de Sufi Trail naar Rumi in Konya.

Het is mogelijk op elk moment je aan te sluiten of af te haken.

We kamperen tijdens de tocht waarbij je je eigen tent meeneemt. Vergeet niet de dagen die je mee reist je bagagevervoer te boeken, samen met je aanmelding. De kosten van eten, eventuele accommodatie en overige aankopen zijn voor eigen rekening. Accommodaties dienen zelf te worden geboekt (met eventuele hulp of advies).

We willen het pelgrimeren promoten en een verdieping zoeken in de diepere betekenis van wandelen en de spirituele plekken aan de Sufi Trail. Om een positieve indruk achter te laten bij de inwoners die we passeren op de Sufi Trail, zullen er bijvoorbeeld speciale ‘clean-up-days’ worden georganiseerd en wordt er afval onderweg verzameld. Ook zullen er dagen zijn waarop we markeringen zullen aanbrengen (rood-witte verf) om zo de route herkenbaar te maken.

Laat het Westen thuis en geniet van de oude oosterse traditie om samen te reizen.

Samen maken we een karavaan naar Rumi!

Jullie mede-pelgrims spreken Engels, Turks en Nederlands.

Kostenplaatje

Vergoeding voor organisatie:

een prijs i.v.m travel lock-down € 165,00

Hiernaast rekenen we € 5, – per dag voor bagage- en tentvervoer.

Bij de reis krijgt je een gratis welkomstpakket:

  • Sufi Trail Paspoort
  • Sufi Trail Wandelgids
  • Sufi Trail GPX
  • Sufi Trail Patch
  • Sufi Trail T-Shirt
  • Sufi Trail Pet
  • Sufi Trail Postkaart
  • Sufi Trail Stickers

Voor informatie en aanmelding:
www.sufitrail.nl
www.sufitrail.com
sufitrail@gmail.com
06 440 447 90

Sufi Trail Caravan

 

sep
4
vr
Sufi Trail bike karavaan @ Turkije
sep 4 – sep 20 hele dag