Hou hier de agenda in de gaten voor de nieuwste events. Onder anderen de wandeling in Heiloo en Egmond-Binnen en de groepswandelingen in Turkije.

Groepswandeling

Elke zaterdag starten we om 9.45 uur vanaf het station Heiloo. De ongeveer 18 km van de Sufi Trail Drie Bronnen Pelgrimsroute worden in een ontspannen sfeer gewandeld. Er zijn genoeg rust mogelijkheden onderweg en er zal een pauze worden gehouden op de Adelbertusakker. De route voert ons langs de drie heilige putten, drie kloosters, 2 labyrinten en mooie landschappen.

Elke zaterdag ben je van harte welkom om deel te nemen aan de wandeling. Wij stellen het op prijs wanneer u zich aanmeldt via ons e-mailadres: sufitrail@gmail.com of stuur een bericht op via contact.

Wandelen of fietsen in Turkije? Op www.sufitrail.com vindt je de wandel en fiets reizen die Sufi Trail organiseert.

Sufi Trail Turkije groepsreizen

Elk jaar organiseren we een Sufi Trail karavaan. Voor informatie en aanmeldingen kun je meer lezen op de sufitrail.com website

Sufi WandelKaravaan
Sufi WandelKaravaan

Wandelen met linda

7–18 SEPTEMBER of 5-15 oktober 2022

Wandelen met Linda in 7-18 september
Wandelen met Linda in 5-16 oktober

Sufi Trail-wandeltocht van Yalova naar Bilecik

De wandelroute Sufi Trail is bedoeld als een ontdekkingsreis. Elke deelnemer in de groep krijgt volledige vrijheid om zijn eigen tempo en schema te bepalen. Per dag zijn de GPX- en slaap- en eetadressen bekend. Afhankelijk van de groep kunnen we enkele wijzigingen doorvoeren als het aantal deelnemers bekend is.

We zullen voornamelijk in kleine hotels of lerarenhotels verblijven, en soms ook in speciale bedevaartsaccommodaties. De bagage wordt per dag vervoerd en de pelgrims maken hun lunchpakket of als het even kan eten we samen. Lunchkosten zijn exclusief, maar het is altijd mogelijk om een ​​arrangement per dag te organiseren. Zo is iedereen ook vrij om met wat en waar te lunchen. Onderweg is er genoeg alternatief voor vegetariërs. Ook andere dieetwensen zullen we zoveel mogelijk van tevoren regelen – altijd goed om aan te geven in ons inschrijfformulier – voor veganisten wordt het ingewikkelder.

De dagafstanden zullen ongeveer 20 km per dag zijn.

De bezienswaardigheden zijn vaak in een moskee of tombe voor vrouwen, dan wordt een hoofddoek gedragen en geen blote benen voor beide geslachten. Hoofddoeken zijn regelmatig verkrijgbaar, maar zorg altijd dat je een dunne omslagdoek bij je hebt. Ook altijd handig als picknickdeken en zonwering.

Omdat de Sufi Trail in de eerste plaats een wandel-ontdekkingstocht is en geen reisorganisatie, is het raadzaam om je reisverzekering af te sluiten. Wij zullen er alles aan doen om de reis soepel te laten verlopen en aan uw wensen te voldoen. Aangezien wij geen reisbureau zijn, zijn wij niet aangesloten bij een reisgarantiefonds.

Data: 7 – 18 september 2022 | 2de wandelkans met Linda is: 5-16 oktober 2022

Startpunt: Yalova | Eindpunt: Bilecik

Prijs: 695 Euro Dubbele bezetting | 795 Euro Enkele bezetting

U betaalt 80 Euro vooruit voor uw pakket en het restbedrag 14 dagen voor vertrek op de bankrekening van Linda.

Let op: het startpakket wordt niet gerestitueerd.

Prijs is inclusief: Verblijf op basis van 2-persoonskamer, Alle ontbijten, Diner van dag 1 t/m 10. De laatste dag is de dag van de terugreis en lunch en diner worden door de deelnemers zelf geregeld. Turks / Nederlands / Engels sprekende gids, Bagage vervoer

Sufi pelgrimage naar Mevlana Roemi

Soefi-wandel- en markeringsreis van Emirdağ naar Rumi in Konya

De Sufi Trail heeft als doel de wandelroute goed te markeren en is bedoeld als ontdekkingstocht. Elke deelnemer in de groep krijgt volledige vrijheid om zijn eigen tempo en schema te bepalen. Per dag zijn de GPX- en slaap- en eetadressen bekend. Afhankelijk van de groep kunnen we enkele wijzigingen doorvoeren als het aantal deelnemers bekend is.

We zullen voornamelijk in kleine hotels of lerarenhotels verblijven en soms ook in speciale bedevaartaccommodaties. De bagage wordt per dag vervoerd en de wandelaars krijgen een lunchpakket of indien mogelijk eten we samen. Lunchkosten zijn exclusief, maar het is altijd mogelijk om een ​​arrangement per dag te organiseren. Zo is iedereen ook vrij om met wat en waar te lunchen. Onderweg is er genoeg alternatief voor vegetariërs. Ook andere dieetwensen zullen we zoveel mogelijk van tevoren regelen – altijd goed om aan te geven in ons inschrijfformulier – voor veganisten wordt het ingewikkelder.

De dagafstanden zullen ongeveer 20 km per dag zijn.

De bezienswaardigheden zijn vaak in een moskee of tombe voor vrouwen, dan wordt een hoofddoek gedragen en geen blote benen voor beide geslachten. Hoofddoeken zijn vaak aanwezig, maar zorg er altijd voor dat je een dunne omslagdoek bij je hebt. Ook altijd handig als picknickkleed en zonwering.

Omdat de Sufi Trail in de eerste plaats een wandel-ontdekkingstocht is en geen reisorganisatie, is het raadzaam om je reisverzekering af te sluiten. We zullen er alles aan doen om de reis soepel te laten verlopen en wensen te vervullen. Aangezien wij geen reisbureau zijn, zijn wij niet aangesloten bij een reisgarantiefonds.

Data: 23 september t/m 8 oktober 2022

Startpunt: Emirdağ | Eindpunt: Konya

Prijs is inclusief:

  • Verblijf op basis van 2-persoonskamer
  • Alle ontbijten
  • Diner van dag 1 t/m 14. De laatste dag is de dag van de terugreis en lunch en diner worden door de deelnemers zelf geregeld.
  • Turkse / Nederlandse gidsen
  • Bagage vervoer

Exclusief:

  • Reis- en transferkosten naar het startpunt in Emirdağ en vanaf het eindpunt in Konya.
  • Lunches
  • (Alcohol)drankjes bij de maaltijden
  • Toegangsprijzen
  • Reis- en annuleringsverzekering