Hou hier de agenda in de gaten voor de nieuwste events. Onder anderen de wandeling in Heiloo en Egmond-binnen en de groepswandelingen in Turkije.

Groepswandeling

Elke zaterdag starten we om 9.45 uur vanaf het station Heiloo. De ongeveer 18 km van de Sufi Trail worden in een ontspannen sfeer gewandeld. Er zijn genoeg rust mogelijkheden onderweg en er zal een pauze worden gehouden op de Adelbertusakker. De route voert ons langs de drie heilige putten, drie kloosters, 2 labyrinten en mooie landschappen.

Elke zaterdag ben je van harte welkom om deel te nemen aan de wandeling. Wij stellen het op prijs wanneer u zich aanmeldt via ons e-mailadres: sufitrail@gmail.com of stuur een bericht op via contact.

Wandelen of fietsen in Turkije? Op www.sufitrail.com vindt je de wandel en fiets reizen die Sufi Trail organiseert.

Sufi Trail Turkije groepsreizen

Elk jaar organiseren we een Sufi Trail karavaan. Voor informatie en aanmeldingen kun je meer lezen op de sufitrail.com website

Sufi WandelKaravaan
Sufi WandelKaravaan

Wandelweekend op de veluwe

Ben je van plan een pelgrimstocht te gaan maken of voor een langere periode een langeafstandswandeling te maken? Lokken routes naar Santiago, Rome, de Sultanstrail, de Sufitrail, andere langeafstandspaden in Europa? Wil je meer informatie, andere (ervaren) wandelaars ontmoeten, oefenen in langere afstanden lopen? Of heb je al eens een lange afstandsroute gelopen en wil je je ervaringen delen met andere geïnteresseerde wandelaars? Meld je dan aan voor een – verzorgd – wandelweekend op een unieke locatie op de Veluwe.

Programma:
Vrijdag: aankomst vanaf 17 uur – diner – naar keuze: avondprogramma / ontspanning
Zaterdag: ontbijt – dagwandeling* (lunch mee) – diner – naar keuze: avondprogramma / ontspanning
Zondag: ontbijt – dagwandeling* (lunch mee) – afsluiting ca 15/16 uur
* = ca. 20 km

Prijzen inclusief: Prijs voor 2 overnachtingen (1-, 2-persoonskamers), 2 x ontbijt/lunch/diner (incl. koffie/thee, excl. overige dranken): € 165 (verblijf op een 1-persoonskamer) of € 150 (verblijf op een 2-persoonskamer) p.p. (incl. linnengoed).

Locatie: Voorthuizerstraat 123, 3881 SG Putten,  www.cultuurindekas.nl

Meer informatie & reserveringen: vierhetsamen@gmail.com of 06 361 480 11

Initiatief & samenwerking
Dit wandelweekend is een initiatief en samenwerking van vier stichtingen: Concert in de Kas (concertindekas.nl); Vier het Samen (vierhetsamen.eu); Sultanstrail (sultanstrail.com); Sufitrail (sufitrail.nl)