Hou hier de agenda in de gaten voor de nieuwste events. Onder anderen de wandeling in Heiloo en Egmond-binnen en de groepswandelingen in Turkije.

Elke zaterdag starten we om 10 uur vanaf het station Heiloo. De 22,6km van de Sufi Trail worden in een ontspannen tempo gewandeld. Met groepen wandelen we zo rond 18km. Er zijn genoeg rust mogelijkheden onderweg en er zal een pauze worden gehouden in Adelbertusakker. De route voert ons langs de drie heilige putten, drie kloosters, 2 labyrinten en mooie landschappen.

Elke zaterdag ben je van harte welkom om deel te nemen aan de wandeling. Wij stellen het op prijs wanneer u zich aanmeldt via ons e-mailadres: sufitrail@gmail.com of stuur een bericht op via contact.

Wandeltip! Ben je in Haarlem dan is deze website een aanrader
Ronald Brouwer organiseert kleinschalige wandelingen in Haarlem e.o.

Groepswandeling


mei
8
zo
Sufi Trail Wandel-karavaan @ Istanbul - Konya
mei 8 – jun 24 hele dag
Sufi Trail Wandel-karavaan @ Istanbul - Konya

De Sufi Trail wandel-karavaan

De Sufi Trail wandel-karavaan 8 mei – 24 juni 2022

Een unieke mogelijkheid om mee te wandelen met de makers van de Sufi Trail. Het biedt de de voordelen en veiligheid van een groep en de vrijheid van een individuele reis. We starten in Istanbul en wandelen over de Sufi Trail naar Rumi in Konya.

Het is mogelijk op elk moment je aan te sluiten of af te haken.

We kamperen tijdens de tocht waarbij je je eigen tent meeneemt. Vergeet niet de dagen die je mee reist je bagagevervoer te boeken, samen met je aanmelding. De kosten van eten, eventuele accommodatie en overige aankopen zijn voor eigen rekening. Accommodaties dienen zelf te worden geboekt (met eventuele hulp of advies).

We willen het pelgrimeren promoten en een verdieping zoeken in de diepere betekenis van wandelen en de spirituele plekken aan de Sufi Trail. Om een positieve indruk achter te laten bij de inwoners die we passeren op de Sufi Trail, zullen er bijvoorbeeld speciale ‘clean-up-days’ worden georganiseerd en wordt er afval onderweg verzameld. Ook zullen er dagen zijn waarop we markeringen zullen aanbrengen (rood-witte verf) om zo de route herkenbaar te maken.

Laat het Westen thuis en geniet van de oude oosterse traditie om samen te reizen.

Samen maken we een karavaan naar Rumi!

Jullie mede-pelgrims spreken Engels, Turks en Nederlands.

Kostenplaatje

Vergoeding voor organisatie:

prijs € 175,00

Hiernaast rekenen we € 7,50 per dag voor bagage- en tentvervoer.

Bij de reis krijgt je een gratis welkomstpakket:

  • Sufi Trail Paspoort
  • Sufi Trail Wandelgids
  • Sufi Trail GPX
  • Sufi Trail Patch
  • Sufi Trail T-Shirt
  • Sufi Trail Pet
  • Sufi Trail Postkaart
  • Sufi Trail Stickers

Voor informatie en aanmelding:
www.sufitrail.nl
www.sufitrail.com
sufitrail@gmail.com
06 440 447 90