Alberto Senna, een jonge man uit Brazilië, begon zijn reis in Istanbul naar Konya. Na het ophalen van zijn paspoort bij onze vrienden van Istanbul on Bike, was hij helemaal klaar. Dit om te genieten van deze mystieke onderneming.

Feestelijk onthaal
Samen met Ahmet Yigit en een grote groep wandelaars, maakten Alberto Senna met Yalova Eko Sports Club de prachtige waterval-tour rond Yalova. Yalova is de groene vallei van Istanbul. Het ligt zo dicht bij de grote stad. Toch je bevindt je meteen in de groene zone met geweldige thermale baden, watervallen en uitzicht op de bergen. Alberto bevond zich zeer snel in de pelgrim modus en raakte het hart van de mensen. Ook raakte hij onze harten door zijn poëtische geschriften onderweg. Evenals zijn foto’s waar zijn enthousiasme werd vertaald door zijn stralende glimlach. Bijna dagelijks ontvingen we de foto’s van gezellige kaartspel avonden in de lokale çay evi’s (theehuizen). Dit met nieuwe vrienden en familie.

Qua inspiratie kan je de avonturen van Alberto op de Sufi Trail in het Portugees lezen op de Sufi Trail facebook site.

Stap in Alberto zijn voetsporen
Ben je klaar om je te laten inspireren door Rumi, te genieten van de Sufi Trail en de eigen dichter in jezelf te vinden? Pak je paspoort en start in Istanbul.
Onze vrienden Cem Balsun en Akha Cemgü in Istanbul in de mooie wijk Şişli wachten je met smart op. Ook de Sufi Trail-gidsen zijn hier beschikbaar evenzo de gloednieuwe, self-guided Sufi Bike-tour.

Lees hier het eerder bericht over Alberto.

Alberto Senna ontvangt zijn Sufi Trail certificaat