Fly like a beagle

Iris Bezuijen

De Sufi Trail presenteert bij Beagle bikes de ‘making of’ en ontwikkeling van fietsroutes.

Op 9 januari waren we uitgenodigd bij Beagle Bikes en werden warm ontvangen door heerlijke fiets-koekjes van Mariët Spierings, de winkel is prachtig ingericht en er blinken de mooiste fietsmodellen aan de muur.

Mariët & Jorma hebben de winkel omgetoverd tot een lezingsruimte en voor we het weten zijn we met een intiem gezelschap fietsers in het verhaal verzonken van de ontwikkeling van de route. Het is erg leuk om met elkaar de ins en outs door te nemen van de oude weg naar Konya en uiteraard nog verder weg naar Mekka & Jeruzalem.

Had je ook graag willen komen of heb je een fietsreis op de wensenlijst staan, je kunt de lezing nogmaals terug bekijken (video). Hier zijn ook de filmpjes van Davide Travelli te zien. Een goed optie om een impressie te krijgen van de Sufi Trail. Hij fietste de wandelpaden af op een mountainbike en maakte hier 5 video afleveringen over. De presentatie gaat ook over de ontwikkeling van de Sultans Trail.

We hebben de routes ontwikkeld op eenvoudige fietsen, en gaan uiteraard deze herfst de gehele route fietsen met Frank van Rijn. Als je belangstelling hebt, kun je nog mee met het Sufi on Bike gezelschap. Meer informatie vindt u bij het evenement

Voor de individuele fietser komt binnenkort de Sufi on Bike fietsgids uit. Deze praktische gids is Engelstalig en heeft fietskaarten met handige instructies en veel handige informatie voor onderweg.

Voor de ‘oergezellige’ ontmoeting met Beagle Bikes en medefietsers veel dank. En vooral het huiselijke ontvangst van Beagle Bikes in Utrecht.

Wie meer informatie wil over de fietsgidsen en bijvoorbeeld graag per fiets naar Istanbul fietst zijn er de Sultans Trail fietsgidsen ook kun je ons persoonlijk bereikbaar voor meer informatie.

Sufi on Bike fietsgids
Sufi on Bike