Wandel en fietsbeurs
Het was zover, we hebben vol smart gewacht op de fiets- en wandelbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Op 1,2 & 3 maart stonden we met Sufi Trail op de beurs achter een tafeltje vol met mooie Sufi Trail merchandise. Vorig jaar waren nog maar net de wandelboeken van de pers en nu konden we een jaar later met trots vertellen dat al verschillende wandelaars de trail met veel plezier bewandeld hebben. Hieronder een verslag van de fiets- en wandelbeurs in Utrecht.

Sufi vertelt
Ik had zelf de eer om vrijdag voor de eerste keer bij de fiets- en wandelbeurs aanwezig te zijn. Sufi begeleidde me bij het informeren en via hem kon ik de bezoekers trots vertellen wat de Sufi Trail te bieden heeft. We hebben leuke gesprekken gehad en bijzondere verhalen gehoord. Van lange afstand wandelaars die naar Jeruzalem wilde lopen via onze trail tot wandelaars die verdieping wilde zoeken op deze magische reis. Volgend jaar zullen we er weer bij zijn in Utrecht en vol smart hopen wij nog meer wandel avonturen op de Sufi Trail te kunnen vertellen.

Op de beurs kwamen we journalist Stijn Gabeler tegen. Door zijn nieuwsgierigheid hebben we een mooi interview kunnen houden. Luister hier de podcast over de Sufi Trail.

Merel van Essen, Art Director Sufi Trail.

Ook was de Sufi Trail in Gent te vinden tijdens de beurs, lees hier het verslag.

Foto collage van de Fiets en wandelbeurs in Utrecht met onze vrijwilligers en Sufi