Wie vindt het leuk om met ons mee te gaan? In Turkije kunnen we je bekend maken met de Sufi Trail en daadwerkelijk laten zien waarom we zo verliefd werden op deze route en de mensen die de route maken. Dit jaar zijn er twee mogelijkheden om met ons mee te gaan. 

De eerste is “inshallah” de fietskaravaan met Frank van Rijn. Lekker kamperen en genieten van de eenvoud van het leven, de zelfgemaakte gerechten van de lieflijke dorpen en het boeken van een eigen bed als dat beschikbaar is. Een reis met veel vrijheid, maar wel een veegwagen voor de tent en je eigen schone onderbroek. Je kunt je nu inschrijven of het welkomstpakket aanschaffen om alvast in de sfeer te komen.

De tweede is een wandelreis die in twee weken naar Konya over de hoogvlaktes voert. We lopen er samen op (klimdag) en genieten van het afwisselende landschap richting Konya. We reizen in een intiem gezelschap en kunnen hierdoor als groep zelf kiezen hoe we het inrichten. Gezorgd wordt voor bagagevervoer, accommodatie en we ontbijten en dineren gezamenlijk.  Deze reis dompelt je onder in de authentieke Sufi Trail en bevat veel beloningen in de vorm van luxe. Een pelgrim op stand, maar het zijn wel redelijk pittige wandeldagen die zijn afgestemd op elkaar. Je kunt zelf kiezen of je alle dagen wandelt  of halve dagen. Deze reis is snel vol,  dus als je mee wilt laat het ons dan spoedig weten.  

Please follow and like us:

Eén gedachte over “Fietskaravaan en luxe wandelreis”

 • Hoi Sedat en Iris,
  Een luxe pelgrimsreis, tja het klinkt aan de ene kant aanlokkelijk, maar er is ook veel tegen te zeggen.
  Maar goed….. wanneer gaat deze tocht plaatsvinden en wat zijn de kosten?
  als je dat weten, wie weet .. zwichten voor deze pelgrimstocht.
  Groeten van Cor en natuurlijk van mij.
  Evelien Apeldoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *