Maak kennis met hét ultieme wandeljurkje, speciaal voor ‘het netwerk van Sufi trail’ tijdelijk zonder verzendkosten.

Het verhaal van de wandeljurkjes
Toen Anne-Marie Reimert in 2019 de Wandelwinkel in het pittoreske Deventer Bergkwartier overnam, moesten er wandeljurkjes komen. Anne-Marie liep namelijk met hond Juta naar Rome en langs de Donau tot Bratislava en bijna altijd in een jurkje. Elke tocht ging er minimaal één leuk lichtgewicht, sneldrogend, lekker zittend jurkje mee. Dus als de Wandelwinkel van Anne-Marie is, moeten er wandeljurkjes te koop zijn.
Ze begon met een bekend outdoormerk te bellen met de vraag: kan ik jullie jurkjes inkopen voor mijn winkel? Ja, dat kon, mits ze voor minimaal € 5000 inkocht en ze mocht niet alleen jurkjes kiezen.

De Wandelwinkel is precies 28 m² klein dus dan is het niet de bedoeling daar alleen één bepaald merk aan te bieden. Stap 2 was de leverancier van de ultieme wandelbroeken vragen of ze jurkjes van hun technische stof met merinowol wilden maken. Nee, dat wilden ze niet en nee, ze mocht ook niet hun stof kopen om er zelf jurkjes van te laten maken.

Stap 3: Ze gaf haar eigen jurkjes, die ze doorgaans bij een lingeriezaak kocht, aan een ontwerpster en die maakte er een goed ontwerp van. Bij een naaiatelier in een nabijgelegen dorp kunnen die jurkjes op maat gemaakt worden van goede maar zware kwaliteit travelstof.

Leuk maar nog niet goed genoeg.

Wandelwinkel

Zomer 2022 wandelde Anne-Marie in Duitsland waar ze tegen een prachtig jurkje van lichtgewicht travelstof (100% polyester) aanliep. Verkrijgbaar in kek groen en klassiek blauw. Er werd een jurkje gekocht en betreurd dat het model niet geschikt was om in te wandelen. Een week later uitgezocht wie het jurkje had gemaakt, bleek een Duits bedrijf. Daar langsgereden en ter plekke gevraagd of het jurkje met wat aanpassingen voor de Wandelwinkel gemaakt zou kunnen worden.
Het bedrijf heeft een vertegenwoordiger in Nederland en najaar 2022 werd opdracht gegeven tot de productie van 300 jurkjes met extra ritsjes waardoor er wel voldoende ruimte is om te wandelen en fietsen. Toen was het tijd om de naam www.wandeljurkjes.nl te claimen.

Als vriend/lid/ontvanger van deze nieuwsbrief van Sufi Trail hoef je geen verzendkosten te betalen als de volgende kortingscode invult: Sufijurk

Anne-Marie Reimert

1 Comment

  1. Annette Cazander

    Leuke jurkjes

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *