startpakket

40 dagen wandelen

 

Inschrijven voor de Drie Bronnen Pelgrimsroute gaat met een donatie van €40 plus de verzendkosten aan de stichting voor een startpakket. Hiermee steun je de ontwikkeling van de pelgrimsroute. Als dank krijg je de pelgrimsgids met stempel pagina’s en gps-track, het Sufi Trail embleem, Sufi Trail wens steen ontworpen door kunstenares Linda Pijl, 5 ansichtkaarten, 5 stickers.

Het startpakket is beschikbaar! Wie gaat de uitdaging van 40 dagen pelgrimeren aan?

Soefi advies: loop de route minimaal 7 dagen aaneengesloten, dan kom je in het ritme.

Betaal je donatie via de onderstaande koop linkjes en bestel je startpakket of je cadeau aan een ander pelgrim. Als je het in Haarlem, Heiloo of Deventer wilt ophalen geef dat dan aan tijdens het bestel proces in de webwinkel:

Na 10, 20, 30 en 40 keer gelopen te hebben ontvang je het bijbehorende embleem en tevens ontvang je na 40 keer gelopen te hebben het eindcertificaat. Je bepaalt zelf wanneer je vertrekt, hoeveel keer je loopt, hoe lang je erover doet en hoe je de tocht invult.

 Emblemen na het behalen van 10, 20 , 30 en 40 rondes

 Je kunt het ook via de webwinkel je startpakket bestellen.

Het allereerste tijdschrift is een feit! Met VEERTIG willen we iedereen bedanken die ons ondersteund en hebben we een platform om in het mooie ontwerp “jasje” van Merel onze wandel en fietsverhalen te delen met elkaar. Het tijdschrift is ook digitaal te bewonderen en leden krijgen VEERTIG twee maal per jaar in als in handen. Veel leesplezier, geniet mee met de verhalen van onze pelgrims.