De Sufi Trail karavaan in Turkije staat op de agenda van 2021 en op 10 mei start de uitgestelde reis van 2020 “inshallah” hebben uiteraard geleerd vorig jaar. Het enige wat zeker is: “is dat niets zeker is” op deze speciale reis starten we in Istanbul en wandelen naar het graf van Rumi in Konya. De vrijheid staat voorop dus je kunt ook een kortere periode mee en later aansluiten bij de karavaan. Het is een van de bijzonderheden van deze 40 daagse reis dat je dus kunt aansluiten en afhaken wanneer het jou past. De bedoeling is om de levensstijl van de pelgrims te promoten en ook om onszelf onder te dompelen in de diepere betekenis van de Sufi Trail. We starten op 10 mei 2021 en eindigen onze 40 dagen wandel karavaan op 19 juni maar je kunt dus zelf heel goed besluiten alleen de laatste twee weken mee te wandelen naar Konya toe. 

We kamperen voornamelijk buiten, de filosofie van deze caravan is om de oude manier van reizen te voet naar Konya nieuw leven in te blazen en zo eenvoudig als mogelijk voor onze westerlingen te pelgrimeren. Iedereen kan mee met de caravan en betaalt zijn eigen dagelijkse uitgaven. Dit kunnen eten, accommodatie en andere kosten zijn. Het enige wat wij wel organiseren is bagagevervoer, dit kun je bestellen voor de dagen dat je meeloopt. 

Samen maken we een caravan naar Rumi! Wil je mee kun je ons altijd even bellen ook vind je meer informatie op de website.

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *