Leegte, kaft van het boek

Geen Sufi Trail, maar wel een uitgave vanuit de stichting. Een zoektocht naar eigen identiteit en bestemming, voor een groot deel op de Camino de Santiago. Inclusief vele ‘hand’ tekeningen

Website

Verslagje van het bijzondere boek van Merel

Juhi
Merel schreef een erg bijzonder boek dat ze “leegte” noemde, het gaat over haar zoektocht naar zichzelf vanwege haar autisme. Haar zoektocht leest als een spannend en goed geschreven boek en ze gebruikt haar tocht naar Santiago de Compostella als een soort leidraad en nog veel andere vergelijkingen zoals Holland een school waar ze hollen.

Het boekje is doorspekt met geweldige tekeningen, allemaal door deze talentvolle dame gemaakt. Ik ga er niet teveel over zeggen, maar had het binnen twee dagen uit, ze heeft er een super spannend en onderhoudend verhaal van gemaakt.

 Persoonlijk heb ik het gevoel haar veel beter te hebben leren kennen door haar spannende boek. Een aanrader voor veel mensen een prachtig boekje.

Ben trots een van je vrienden te zijn lieverd.

Boekreview

Monique van der Mije 30-1-20′
De schrijfster neemt je op een bijzondere manier mee in haar zoektocht.
Al lezend wandel je mee in de groei van de hoofdpersoon. Op geen enkel moment is dit zwaar of dramatisch. De overgang van fictieve zoektocht, naar de pelgrimage, geeft een duidelijk beeld van de groei.
Knap gedaan, op naar het volgende boek.