Ervaringen

De wandeltocht Sufi Trail in Heiloo brengt veel verhalen met zich mee. Iedereen ervaart deze op zijn of haar eigen manier.

Hieronder leest u de reacties van mensen die hebben mee gelopen in Heiloo. Foto’s van de wandeltocht staat op Flickr.

Reactie
Uw reactie hier? Plaats hem erbij een deel uw ervaring.

Als u mooie foto’s hebt en deze wilt delen, stuur ze dan naar
sufitrail@gmail.com

Voor vragen neem contact op via de contactpagina

Sufi Trail Heiloo


GroepswandelingSufi Trail StickerRunxput met waterWandeltocht Heiloo bollenveldenWandeltocht Sufi Trail Heiloo GroepWandeltocht Sufi Trail Heiloo WaterWandeltocht Sufi Trail Heiloo groepsfoto
Groepswandeling jan 2019
Groepswandeling sticker
Groepswandeling Runxput
© Ellen Romeijn
Groepswandeling
Groepswandeling weiland
Groepswandeling maart 2019


3 gedachten over “Ervaringen

 1. Zonnetje in maart 2019
  Wat een heerlijke dag voor een mooie wandeling. In de ochtend vertrokken we met een groep vanaf station Heiloo. De zon warmde de boel al lekker op. Bij de eerste kerk kwam een enthousiaste dame van de groep ons vertellen over het labyrint. Een nieuwe ontdekking ondanks dat we de route al vaker gelopen hadden. In een redelijk tempo wandelde we richten de eerste bron. De sfeer zat er goed in. Om ons heen was de toegetreden lente al goed te zien. Mooie bloemen en kleurrijke bollenvelden. De natuur ontbloemde zich.

  In het café in Egmond Binnen konden we genieten van een drankje. Met speciale dank aan Stichting Schakels die dit mogelijk maakte. We waren weer erg blij dit samen te kunnen organiseren. Vol verheuging liepen we richting het eindpunt in Heiloo. Helaas hadden meer mensen het idee om een ijsje te halen. Enorme rijen belemmerde ons waar we vol smart op hadden gewacht. Voor de volgende keer dus de eerste mogelijkheid aangrijpen. We hebben het als een zeer geslaagde dag ervaren en zijn blij voor al jullie enthousiasme! Enorm bedankt
  Merel v E. 31-03-2019

 2. Geslaagde wandeling jan 2019
  Een uiterst geslaagde wandeling langs de Runxput, Adelbertusput en Willibrordusput, vanaf station Heiloo liepen wij samen met Stichting Schakels en de Wandesite.nl 17 km vol plezier met wel 0% regen. Dat viel alles mee zeker omdat er 100% voorspelt was. Dank jullie wel allemaal voor de mooie ontmoeting en zeer zeker voor herhaling vatbaar!
  Iris B. 26-01-2019

 3. Wat een heerlijke wandeling. die Drie Bronnen Tocht vanaf station Heiloo. Ons startpunt was bij de RK Sint Willibrorduskerk. Dat is dus niet de van de katholieken gestolen Witte Kerk met de Willibrordusbron, maar de kerk met het labyrint. Daarna wandelde we richting Willibrordusbron en ontdekte de nieuwe ijssalon Pinoccio, Die waren nog aan het proefdraaien, Met pasen openen ze, maar er zaten al een paar nonnen op het terras, en wij werden ook bediend. De zusters beschouwen de Drie Bronnen Tocht als de allermooiste historische wandeling in Nederland. De uit Polen afkomstige zuster Genoveva noemde het de “Königin unter den europäischen Wanderungen,” de ‘Koningin onder de Europese wandelingen. We hebben de Drie Bronnen Tocht als een zeer geslaagde tocht ervaren, en ontmoette onder weg verschillende enthousiaste wandelaars! Bedankt voor deze schitterende route! Veel liefs, Jodelien Halsema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *